Sve tajne klitorisa: Garancija za NEŽAN ORGAZAM

Ići dole

Sve tajne klitorisa: Garancija za NEŽAN ORGAZAM Empty Sve tajne klitorisa: Garancija za NEŽAN ORGAZAM

Počalji od Wedrana taj Pet Okt 16, 2009 9:21 pm

Bez učešća klitorisa retko se postiže orgazam. Međutim, tek je svaki peti par za vreme odnosa pronašao tehniku kojom se najbolje stimuliše ova zona. Na primer, ako njegova stidna kost prelazi preko klitorisa, to će njoj pružiti nezaboravno zadovoljstvo.

tajne klitorisa

Statistike pokazuju da svega 20 odsto žena dostiže vrhunac tokom seksa, dok ga 91 procenat muškaraca doživljava svaki put. Zahvaljujući "Y principu" povećaćeš šanse za dostizanje orgazma koji nije samo kruna seksualnog užitka, već i rezultat unutrašnjeg zadovoljstva i emocionalne ispunjenosti.

Oblik slova Y
Ovaj fantastični organ ima oblik slova Y, a nevidljivi deo dopire do unutrašnjeg tkiva vulve i deli se na dva krila. To što je vidljivo samo je vrh vulkana...Dve Y nožice kod svake žene drugačije izgledaju. Kod nekih idu u pravcu butina, dok kod drugih opkoljavaju ulaz oko vagine. A neke idu u pravcu koji je doskora smatran famoznom G tačkom.
Individualna anatomija svakog klitorisa objašnjenje je zašto neke žene doživljavaju vrhunac kada im se stimuliše famozna G tačka, a druge ne. Upravo je anatomija razlog za to što je nekim pripadnicama nežnijeg pola dovoljna igra uđi-izađi, a drugima opet nije. U zavisnosti od pravca Y forme klitorisa, svaka žena ima određene tačke čija stimulacija dovodi do vrhunca. G, A ili U tačke su mitovi koji služe "sex toy" industriji.

Kreni na istraživačko putovanje
Ispitaj predeo oko vagine. Raširi noge, zategni guzu i mišiće na butinama. Prednji deo vulve istraži tankim vibratorom, eksperimentiši sa uglovima, dubinom, tehnikom, kao i brzinom. Vremenom će unutrašnji deo klitorisa stvoriti "memoriju", što znači da ćeš u toku vođenja ljubavi instinktivno pronaći pozu koja će stimulisati Y formu klitorisa. Sudeći po iskustvima mnogih žena, to su većinom poze u kojima su noge raširene ili zategnute. Posebno zadovoljstvo je kada udvoje istražujete Y princip: neka tvoj partner klekne držeći gornji deo tela uspravno i vrhom penisa uđe u vaginu. Kukovima se polako pomeraj i osetićeš kako pronalazi nova, uzbudljiva mesta.

Manje može da bude više
Na vrhu klitorisa nalaze se 8.000 nervnih završetaka. Primera radi, vrh penisa ima samo 4.000. Klitorisu najviše prijaju nežni dodiri prstima ili penisom i oralni seks. Ako prebrzo krenete sa grubom igrom, osetljivi nervi "povući će se" i neće reagovati na dodir. Zato, polako kauboju!

Najbolje poze za stimulaciju Y regije
Skupi noge: U misionarskoj pozi skupi noge. Tako će on žešće prelaziti preko Venerinog brega i intenzivnije stimulisati klitoris.
Pozicija "žablji bataci": Umesto uđi-izađi pokreta, pređite na pokrete ukrug, jer on tako neće izgubiti kontakt sa klitorisom. Privuci noge sebi, a njegove noge neka budu u poziciji "žablji bataci" (kao kod prsnog plivanja). Tako će stidnom kosti moći da ti stimuliše klitoris.

_________________
Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.
Wedrana
Wedrana
Admin

Ženski
Broj poruka : 3653
Datum upisa : 21.09.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu